Rimmel London x Rita Ora Red Instinct | Teszt

0:29



Rimmel London nemrég megint kiadott Rita Ora-val közösen egy újabb limitált kollekciót amit a Red Instinct névre kereszteltek. A kollekció egy palettából és szempillaspirálból illetve két körömlakkból és rúzsból áll. Nekem sikerült a palettát, szempillaspirált és az egyik rúzst megvennem.


Magnif'eyes Smoke Edition Palette by Rita Ora


Már régóta kiszerettem volna próbálni a Rimmel Magnif'eyes palettátit így esett a választásom a Rita Ora-s smoke palettára ami a színeket tekintve nagyjából megegyezik a sima smoke palettával. Ez a paletta 12 színt tartalmaz ebből 6 matt 6 pedig szaténos fényű szemhéjpúder. 



 A szemhéjpúderek nagyon pigmentáltak és egyáltalán nem porolnak. Én mindig használok szemhéjalapot és ehhez is használtam a kedvencemet ami szintén a Rimmeltől van és egész nap szépen fennmarad és nem gyűlik össze a szemráncokba. Az már biztos, hogy a többi palettát is megveszem majd. Kuponos napokon pedig főleg megéri mert most a Joy-napokon is 50% kedvezmény lesz rá.



Wonder'full Red Instinct Szempillaspirál by Rita Ora 

Az aktuális kedvenc spirálom lett ez az új limitált spirál. Egyszerűen imádom és legkésőbb a Glamour-napokon mindenképpen veszek belőle egyet tartalékba. A spirál keféje hajlékony így a használata is nagyon egyszerű. A pillákat szépen szépen szétválasztja és nincsen "pókláb" hatása. A festékbe keratin is került így pluszba még táplálja is a pillákat. A festék egész nap fenn marad nem folyik vagy potyog le. 





Lasting Finish Rúzs by Rita Ora


Őszintén szólva a rúzzsal kapcsolatban először a csomagolása fogott meg, hogy mennyire szép. Még Londonban vettem és mindenképp egy különlegesebb árnyalatút szerettem volna vásárolni így került a kosaramba a Crimson Love névre keresztelt bordós színű rúzs. 



A termék maga krémes, könnyű felvinni. Tartósságát tekintve evés-ivás után érdemes ránézni mert minimálisan kopik. 


Nagyon megvagyok elégedve ezzel a kollekcióval csak azt sajnálom, hogy limitált kiadás. Remélem a spirált akár más csomagolásban is, de újra piacra dobják majd mert hatalmas kedvenc lett. Ha még látják valamelyik drogéria polcain mindenképp csapjatok le rá.




Ha nem szeretnétek lemaradni a bejegyzésekről akkor kövessétek a blog Facebook oldalát. Plusz az Instagramon is megtalálhattok.


You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Instagram

Subscribe