Eucerin DERMOPURE | Teszt

5:57


Még februárban sikerült bekerülni a trnd-n az Eucerin Dermopure tesztelési projektbe. A tesztelésre zsíros, pattanásos illetve aknéra hajlamos bőrrel küzdőket kerestek. A csomagban rengeteg minta mellett az Eucerin Dermopure termékcsalád 3 terméke kapott helyet. A  Mélytisztító arclemosó zselé, a Mattító fluid és a Bőrmegújító szérum. Az elmúlt két hónapban ezeket a termékeket használtam így most megosztom veletek az eddig kialakult véleményemet róluk és később majd a hosszútávú hatékonyságukról is szeretnék írni.



Eucerin DermoPure Mélytisztító arclemosó zselé


 Az összetevői alapján antibakteriális hatású, így segít a pattanások megszüntetésében  és gátolja az újabbak kialakulását. . Szépen megtisztítja az arcot és nem marad utána ragadós a bőr. Amikor ezt használom abban az időszakban tényleg nem keletkeznek újabb pattanások az arcomon, de mindenképp kíváncsi leszek a hosszútávú hatására is. Nagyon szeretem benne, hogy pumpás kiszerelésű így könnyű adagolni.Teljes áron nem biztos, hogy megvenném, de akik pattanásokkal küzdenek megérhet egy próbát ez az arclemosó. Az arclemosó illat- és színezőanyag illetve parabénmentes.


Eurcerin DermoPure Mattító fluid




A termék 8 órás mattító hatást ígér amit nem az első néhány használat után látunk, hanem hosszútávon váltja csökkenti a bőr zsírosodását. Nekem legalább 2-3 hét kellett, hogy lássam a hatását. A mattító fluid többek közt szalicilsavat tartalmaz ami antibakteriális és pórustisztító hatású illetve licochalcone-t ami csökkenti az irritációt és a gyulladást.  Plusz pont, hogy sminkalapnak is jó.


DemoPure Bőrmegújító szérum


Az általam próbált DermoPure termékek közül ez lett a kedvencem.  A szérumot este ajánlott használni mert 10% Hidroxi-komplexet tartalmaz a termék ami hámlasztó hatású és fényérzékenységet okozhat. A csomagoláson külön fel is hívják a figyelmet a megfelelő fényvédő használatára is. Én kétnaponta használom és azóta látványosan csökkentek az arcomon a pattanások. 




Ha valaki aknés, pattanásokra hajlamos problémás bőrrel küzd nézzen körül az Eucerin DermoPure termékek között mert rendszeres használat mellett tényleg látványos eredményt lehet elérni velük.

Nektek van kedvenc Eucerin terméketek? Mik azok a dolgok amik nem maradhatnak ki az arcápolási rutinotokból?


Ha nem szeretnétek lemaradni a bejegyzésekről akkor kövessétek a blog Facebook oldalát. Plusz az Instagramon is megtalálhattok.






You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Instagram

Subscribe